vineri, 16 aprilie 2010

Changemakers. Vino la conferinta!



Saptamana aceasta m-am ocupat cu scoala si cu promovarea Changemakers. Am facut moristi, am impartit flyere, am lipit afise in ASE, Universitate si prin Bucuresti, m-am plimbat cu bicicleta, am pus moristi uriase in ASE si am facut senzatie impreuna cu grupul Changemakers.

Martea viitoare, de la ora 15, vino la Conferinta "Meet the Changemakers" in Amfiteatrul I, in ASE pentru a afla mai multe despre antreprenoriatul social.
Intra pe Changemakers.ro pentru mai multe detalii!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) va invita sa participati in perioada 20-25 aprilie la proiectul international dedicat conceptului de antreprenoriat social, Changemakers. Acesta este adresat studentilor interesati sa imbunatateasca viata in comunitatea lor prin aplicarea unei idei fezabile de business. Proiectul se afla la a doua editie si in acest an este realizat sub patronajul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare.
C
onferinta “Meet the Changemakers” va avea loc in data de 20 Aprilie, in Amfiteatrul I din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Printre invitati se numara:
  • Raed Arafat – fondator SMURD,
  • Mircea Mocanu – director al Directiei de programe socio-economice al UNDP,
  • Laura Sgarcitu - specialist Relatii Publice si Programe Comunitare Coca-Cola HBC,
  • Elena Lotrean – consultant la Future Capital,
  • Cristian Ispas – director general Motivation.
:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu