luni, 14 iunie 2010

Scoala de Vara FORCE, drumul liceenilor catre un infinit de oportunitati!

Scoala de Vara FORCE, drumul liceenilor catre un infinit de oportunitati!

FORCE - Foundation for Opportunity, Responsibility and Chance for Education, invita liceenii din toata tara sa aplice acum la Scoala de Vara FORCE! Aceasta se va desfasura in perioada 5 - 15 August 2010, in statiunea montana Paltinis din judetul Sibiu.

Pe parcursul a 10 zile, 20 de tineri din toate colturile tarii vor beneficia de un program interactiv si variat de educatie non-formala si informala de calitate, ce imbina activitati educative si creative cu excursii, activitati sportive, distractive si de team-building.

Programul FORCE este sustinut de catre profesionisti in domeniu, inarmati cu experienta, entuziasm si pasiune, pregatiti sa inspire si sa impartaseasca multe lucruri utile. Experienta nu se opreste aici, participantii beneficiind si de programe de consiliere personala si orientare in cariera, menite sa continue procesul de invatare si sa ghideze tinerii pas cu pas pe drumul lor de formare personala si profesionala.

Ulterior, participantii la Scoala de Vara vor deveni membrii ai Comunitatii FORCE, o retea de tineri cu potential ce au in comun performanta, continuand astfel procesul de invatare prin programe de mentorship si implementare de proiecte sociale.

Aplicatiile pentru Scoala de Vara FORCE se fac pe baza de formular, pe site-ul oficial al programului www.force.ro, pana pe data de 4 Iulie 2010.

Perioada de desfasurare: 5 - 15 August 2010
Loc de desfasurare: Paltinis, judetul Sibiu
Deadline pentru inscriere: 4 Iulie 2010
Web Site: www.force.ro
Persoane de contact:
Violeta Gherasim, Project Manager FORCE
violeta.gherasim@force.ro | +40 745 741 789
Alexandra Dabu, Founding Member FORCE
alexandra.dabu@force.ro | +40 722 878 791

FORCE - Foundation for Opportunity, Responsibility and Chance for Education, este un program national de responsabilitate sociala ce urmareste investitia sustenabila si pe termen lung in educatia non-formala si informala a liceenilor.

Un comentariu: